Wilt u ook (veel) geld besparen op uw energiekosten?

-Betaalt u zonder het te weten maandelijks te veel aan uw netbeheerder?

-Is uw aansluiting in uw meterkast in balans?

-Is normaal- en dalstroomverbruik wel nodig?

-Zit u al jaren bij dezelfde energieleverancier?

-Betaalt u niet te veel voor uw energie?

-Past uw gasaansluiting wel bij uw bedrijfsvoering?

-Hoe gaat de facturatie als u meerdere panden heeft?

-Betaalt u niet te veel energiebelasting?

-Vergelijkt u de energieaanbieders wel op de juiste manier?

-Heeft u nog geen Energie Audit ondergaan?

Meterkastaudit

Veel ondernemers die in bestaande bedrijfspanden van start gaan of ondernemers die hun processen hebben veranderd, vergeten naar de meterkast te kijken of weten niet goed waar ze dan op moeten letten. Ook de energiejaarnota krijgt lang niet altijd de aandacht die het verdient:  90% van de ondernemers begrijpt de nota niet en heeft geen tijd of zin om zich hierin te verdiepen.

Herkenbaar? Maak dan gebruik van onze meterkastaudit. Wij zorgen ervoor dat uw energiebehoefte overeenkomt met uw energieaansluitingen. Dat doen wij door onder andere een inspectie uit te voeren op alle aansluitwaarden in uw meterkast en deze in balans te brengen met de bedrijfsactiviteit. U betaalt altijd het laagste tarief en bespaart jaarlijks op deze terugkerende kosten.

Energieplanner

Bedrijven en instellingen die jaarlijks vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas verbruiken, zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder.

Vanaf 1 juli 2019 komt hier nog een wettelijke verplichting bij. Bedrijven moeten vóór deze datum in het e-Loket van RVO rapporteren welke maatregelen zij hebben uitgevoerd.

Meer informatie over de informatieplicht is o.a. te vinden op https://wattjemoetweten.nl/ of via een informatievideo; https://vimeo.com/329050610.

 

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat onze klanten nog niet volledig klaar zijn voor deze informatieplicht.

SEPA Green Energy BV heeft met EnergiePartners dan ook een overeenkomst gesloten om bedrijven en instellingen hierin te faciliteren.

Wij bieden alle bedrijven en instellingen de mogelijkheid om een contract af te sluiten voor de SEPA Green Energieplanner.

Met deze SEPA Green Energieplanner worden alle zaken voor onze klanten m.b.t. tot de informatieplicht geregeld.

Wilt u weten of u kunt besparen op uw energiekosten?

Energieadvies aan huis helpt en adviseert dagelijks agrarisch-ondernemers ,mkb-ondernemers, stichtingen  VVE en verenigingen bij het maken van de juiste keuze.  Denk hierbij niet alleen aan zonnepanelen, maar ook aan zonnebuizen, kleine windmolens, hybride systemen, CV-installaties, warmtepompen, energieonderzoek en vloer-, dak- of muurisolatie.

Bij Energieadvies aan huis kunt u rekenen op een persoonlijk, vrijblijvend en onafhankelijk advies. Samen met u werken wij naar een oplossing waarin u in uw eigen duurzame energie kunt voorzien en veel geld kunt besparen.

Wij werken samen met een betrouwbaar netwerk en met innovatieve bedrijven die het besparen en zelf opwekken van energie mogelijk maken. Zo leveren wij gezamenlijk een bijdrage aan de ‘vergroening’ van Nederland en aan 0 op de meter voor de klant.

Hoe u ook wilt verduurzamen, wij hebben het juiste kwaliteitsproduct.

Wij helpen u met structureel lage inkoopprijzen en met het reduceren van uw energieverbruik en CO2-uitstoot.

Energiebedrijven willen u zoveel mogelijk energie verkopen. Energieadvies aan huis helpt u efficiënter om te gaan met uw energieverbruik en zo kosten te besparen en een bijdrage te leveren aan het milieu. Ons doel is de mkb’er en grootverbruiker bewuster te maken van het energieverbruik en de kosten hiervan. Wij ondersteunen u vanaf de inkoop tot het realiseren van het besparingspotentieel. Innovatief, onafhankelijk en een klantgerichte aanpak zijn daarbij kernwaarden.

 

veelgestelde vragen energie
Aanvraag
Aanvraag voor inventarisatiebezoek voor het maken van een offerte