Energieadvies aan huis zakelijk

Wilt u ook (veel) geld besparen op uw energiekosten en betaalt u mogelijk te veel voor uw aansluiting? 

-Betaalt u zonder het te weten maandelijks te veel aan uw netbeheerder ?

-Is uw aansluiting in uw meterkast in balans ?

-Is normaal en dal stroomverbruik wel nodig ?

-Zit u jaren bij dezelfde energieleverancier ?

-Betaalt u niet te veel voor uw energie ?

-Past uw gasaansluiting wel bij uw bedrijfsvoering ?

-Hoe gaat de facturatie als u meerdere panden heeft ?

-Betaalt u niet teveel energiebelasting ?

-Vergelijkt u de energieaanbieders wel op  de juiste manier ?

-Wilt u ook 0 op de meter?

-Heeft u nog geen Energie Audit ondergaan?

 

De contractservice van mij helpt en adviseert dagelijks het, MKB, stichtingen en verenigingen bij het maken van de juiste keuze voor een energieleverancier. Geheel vrijblijvend.

Wij streven ernaar om, middels eigen ontwikkelde en gecertificeerde producten, onze relaties volledig te ontzorgen. Wij  zorgen ervoor dat onze klanten energie inkopen tegen zeer scherpe tarieven en voldoen aan alle nieuwe wet- en regelgevingen. Hierdoor leveren wij structureel lage inkoopprijzen, helpen onze klanten met het reduceren van hun energieverbruik en CO2 uitstoot.
De energie bedrijven willen u zoveel mogelijk energie verkopen, Wij helpen u efficiënter om te gaan met uw energieverbruik, hierdoor kosten te besparen en een bijdrage te leveren aan het milieu. Ons doel is de MKB-er en Grootverbruiker bewuster te maken van energie verbruik en de kosten hiervan. Wij ondersteunen onze klanten vanaf de inkoop tot het realiseren van het besparingspotentieel. Innovatie, onafhankelijkheid en een klantgerichte aanpak zijn onze kernwaarden.

 

Voor bedrijven is een energiescan verplicht!

Hoe zit dit precies? Welke regelgeving is er en wat kunt u  met uw bedrijf doen?

Wet van milieubeheer (Energie-audit)

Het is zo dat ieder bedrijf dat minstens 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas per jaar gebruikt, is verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Binnen vijf jaar moet er dan minder energie worden verbruikt in de zaak en u moet kunnen aantonen welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen. Het aantonen hiervan is verplicht. Maatregelen die je kunt nemen in uw bedrijf zijn bijvoorbeeld zonnepanelen, warmteboilers, bewegingssensoren, automatische deuren en/of warmtewisselaars en Led verlichting.

Energiescan Plus

Met een speciale energiescan voor bedrijven kunt u precies zien hoeveel energie uw bedrijf verbruikt en krijgt u nuttige tips en adviezen om energiebesparende maatregelen te nemen. Juist bij een energiescan krijgt u een passend rapport, zodat u echt gericht aan de gang kunt gaan met besparingen. Als u vervolgens vijf jaar later een nieuwe energiescan laat maken, heeft u bewijs voor de overheid dat u flinke stappen heeft ondernomen en waar de energiebesparende maatregelen zijn genomen.

Werkwijze

Daarna zorgen we er vervolgens voor dat uw energie behoefte overeenkomt met uw energieaansluitingen door onder andere een inspectie uit te voeren op alle aansluitwaarden in uw meterkast en deze in balans te brengen met de bedrijfsactiviteit.

U betaalt altijd het laagste tarief en bespaart jaarlijks op deze terugkerende kosten.

Binnen drie weken een persoonlijk en uitgebreid rapport over de mogelijkheden van besparen en opwekken van energie Inzicht in de kosten, subsidies en besparingen.

Wat kost het?

Meterkast audit €100,00 exclusief btw voor de meterkast audit en een percentage van de bruto besparing, inclusief eventueel gevonden misstanden uit het verleden, die het u oplevert.

Energiescan Plus €850,00 ex btw

Wet van milieubeheer (Energie-audit) €2.000,00 ex btw hierbij stuur ik een gecertificeerd inspecteur naar u toe.

 

 

 

overstappen energieleverancier

Direct een afspraak maken? Ik bel u terug!

Terugbel verzoek