Energieadvies aan huis zakelijk

Wilt u ook (veel) geld besparen op uw energiekosten?

-Betaalt u zonder het te weten maandelijks te veel aan uw netbeheerder?

-Is uw aansluiting in uw meterkast in balans?

-Is normaal- en dalstroomverbruik wel nodig?

-Zit u al jaren bij dezelfde energieleverancier?

-Betaalt u niet te veel voor uw energie?

-Past uw gasaansluiting wel bij uw bedrijfsvoering?

-Hoe gaat de facturatie als u meerdere panden heeft?

-Betaalt u niet te veel energiebelasting?

-Vergelijkt u de energieaanbieders wel op de juiste manier?

-Wilt u ook 0 op de meter?

-Heeft u nog geen Energie Audit ondergaan?

 

Wilt u weten of u kunt besparen op uw energiekosten?

Energieadvies aan huis helpt en adviseert dagelijks agrarisch-ondernemers ,mkb-ondernemers, stichtingen  VVE en verenigingen bij het maken van de juiste keuze. Samen met de collega’s van DEAT Holland (Duurzaam Energie Advies Team) zoeken wij naar betaalbare en duurzame energieoplossingen. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan producten die gericht zijn op verduurzaming. Denk hierbij niet alleen aan zonnepanelen, maar ook aan zonnebuizen, kleine windmolens, hybride systemen, CV-installaties, warmtepompen, energieonderzoek en vloer-, dak- of muurisolatie.

Bij Energieadvies aan huis kunt u rekenen op een persoonlijk, vrijblijvend en onafhankelijk advies. Samen met u werken wij naar een oplossing waarin u in uw eigen duurzame energie kunt voorzien en veel geld kunt besparen.

Wij werken samen met een betrouwbaar netwerk en met innovatieve bedrijven die het besparen en zelf opwekken van energie mogelijk maken. Zo leveren wij gezamenlijk een bijdrage aan de ‘vergroening’ van Nederland en aan 0 op de meter voor de klant.

Hoe u ook wilt verduurzamen, wij hebben het juiste kwaliteitsproduct.

Wij helpen u met structureel lage inkoopprijzen en met het reduceren van uw energieverbruik en CO2-uitstoot.

Energiebedrijven willen u zoveel mogelijk energie verkopen. Energieadvies aan huis helpt u efficiënter om te gaan met uw energieverbruik en zo kosten te besparen en een bijdrage te leveren aan het milieu. Ons doel is de mkb’er en grootverbruiker bewuster te maken van het energieverbruik en de kosten hiervan. Wij ondersteunen u vanaf de inkoop tot het realiseren van het besparingspotentieel. Innovatief, onafhankelijk en een klantgerichte aanpak zijn daarbij kernwaarden.

Meterkastaudit

Veel ondernemers die in bestaande bedrijfspanden van start gaan of ondernemers die hun processen hebben veranderd, vergeten naar de meterkast te kijken of weten niet goed waar ze dan op moeten letten. Ook de energiejaarnota krijgt lang niet altijd de aandacht die het verdient:  90% van de ondernemers begrijpt de nota niet en heeft geen tijd of zin om zich hierin te verdiepen.

Herkenbaar? Maak dan gebruik van onze meterkastaudit. Wij zorgen ervoor dat uw energiebehoefte overeenkomt met uw energieaansluitingen. Dat doen wij door onder andere een inspectie uit te voeren op alle aansluitwaarden in uw meterkast en deze in balans te brengen met de bedrijfsactiviteit. U betaalt altijd het laagste tarief en bespaart jaarlijks op deze terugkerende kosten.

 

Verplichte energiescan voor bedrijven

Verplichte energiebesparende maatregelen 

Ieder bedrijf dat minstens 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas per jaar gebruikt, is verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Binnen vijf jaar moet er dan minder energie worden verbruikt en moet u kunnen aantonen welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, warmteboilers, bewegingssensoren, automatische deuren, warmtewisselaars en ledverlichting.

Energiescan Plus

Met de Energiescan Plus, de speciale energiescan voor bedrijven van Energieadvies aan huis, kunt u precies zien hoeveel energie uw bedrijf verbruikt en krijgt u nuttige tips en adviezen om energiebesparende maatregelen te nemen. Zo kunt u echt gericht aan de gang gaan met besparingen. Als u vervolgens vijf jaar later een nieuwe energiescan laat maken, kunt u aantonen welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen.

Verplichte energie-audit

Heeft u een grote onderneming (meer dan 250 medewerkers of een jaarlijkse omzet van meer dan 50 miljoen euro in combinatie met een balanstotaal van meer dan 43 miljoen euro), dan bent u verplicht om een energie-audit uit te voeren. Sommige bedrijven zijn vrijgesteld, bijvoorbeeld wanneer u actief deelneemt aan de MJA/MEE of wanneer u een erkend energie- of milieubeheersysteem (ISO50001 of ISO 14000 + 14051) of zorgsysteem (o.a. BREEAM-NL In-Use, Lean & Green etcetera) toepast.

EED energie-audit

Wanneer u Energieadvies aan huis inschakelt voor het uitvoeren van deze verplichte EED (de Europese Energie-Efficiency Richtlijn) maken wij voor u inzichtelijk of uw onderneming voldoet aan de huidige Nederlandse richtlijnen. Wij brengen onder meer de energiestromen in kaart, de factoren die het energieverbruik beïnvloeden en potentiële energiebesparende maatregelen. Op basis daarvan maken wij een plan van aanpak. De EED vermeldt als doelstellingen: 20% lager energieverbruik in 2020 en 30% minder in 2030. In 2050 moet de CO2-uitstoot met 80 tot 95% zijn verlaagd.

Wat kost het?

Meterkastaudit: € 100,- ex btw en een percentage van de bruto besparing, inclusief eventueel gevonden misstanden uit het verleden.

Energiescan Plus: € 850,- ex btw

EED energie-audit: € 2.000,- ex btw. Hiervoor schakelen wij een gecertificeerd inspecteur in.

Terugbel verzoek