Uw persoonlijke energieadviseur helpt u te besparen op uw energieverbruik.

‘s Zomers en ’s winters het perfecte leefklimaat voor uw woning of werkruimte!

Isolerende en reflecterende coatings van ThermoShield

De meeste oudere huizen hebben enkelwandige muren. Daardoor is spouwmuurisolatie helaas niet mogelijk. Inmiddels is er een muurverf van het merk ThermoShield op de markt dat helpt uw uw stookkosten met 10% te verlagen. De verf heeft een keramisch filter dat warmtestraling voor 30-50% terugkaatst. Daardoor verdwijnt de warmte niet dóór de muur, maar blijft die in huis.

Hoe werkt energiebesparende muurverf?

Met reguliere muurverf verven we de muren, maar levert het geen positieve neveneffecten op. Met energiebesparende muurverf krijgt de muur een laag met daarin microscopisch kleine keramische bolletjes, die vacuüm gezogen zijn. Dit keramisch membraan geeft de verf energiebesparende eigenschappen.

In de winter zorgen de keramische bolletjes ervoor dat de warmte in de ruimte via de muren en plafonds wordt gereflecteerd. Ze kaatsen de warmte terug de ruimte in en stralen zo warmte af. De verf houdt de warmte vast en laat deze niet door, waardoor er veel minder warmte verloren gaat via de muren. Een ander voordeel hiervan is dat de warmte in de ruimte zo gelijkmatiger wordt verdeeld. Zo is er veel minder of zelfs geen sprake meer van koude lucht aan de grond en onnodig (te) warme lucht aan het plafond.

In de zomer, als de luchtvochtigheid hoog is, nemen de keramische bolletjes het vocht in de ‘poriën’ tussen de bolletjes op. Dat vocht verdampt en zorgt ervoor dat de muren in de zomer koel blijven. Zo zorgt dit keramisch membraan ook voor een constante, optimale luchtvochtigheid.

De technologie van het keramisch membraan is ontwikkeld door NASA voor het hitteschild van de spaceshuttle en is door producent ThermoShield doorontwikkeld tot een intelligent en milieuvriendelijk verfsysteem.

Warmtereflectie

Energiebesparende muurverf zorgt ervoor dat uw thermostaat sneller afslaat. Zo bespaart u op energie en kosten. Het geeft ook meer comfort en een prettiger binnenklimaat.

Deze verf vormt een mooie combinatie met infraroodverwarming, omdat het de infraroodstralen reflecteert. De warmte gaat niet langer grotendeels verloren via de muren, maar wordt weerkaatst.

Prijs en besparing

1) de materiaalkosten liggen gemiddeld op gem  € 6,- p/m2 incl. btw;
2) de reflectiewaarde geeft een  besparing op de stookkosten tot wel 20%, ongeacht het type verwarming.

 

 

ThermoShield Topshield
Het keramische filter van ThermoShield TopShield is een zeer effectieve afwerking van daken. Het wordt toegepast op lichthellende (bitumen) daken, metalen daken en dakpannen.
Het zorgt voor een hoge zonlichtreflectie en -straling. Het heeft een grote, positieve invloed op de temperatuur in ons binnenklimaat. Het met GREENGUARD
GOLD gecertificeerde keramische filter is ultra dun, robuusten elastisch en leverbaar in alle mogelijke kleuren.

Temperatuurregulerend
Het ThermoShield keramische filter werkt in hoge mate zonlichtreflecterend waardoor gebouwen niet overmatig opgewarmd worden. De zonlichtreflectie in
een witte uitvoering bedraagt maar liefst 86% en in de meeste donkere kleuren nog steeds meer dan 50%.
Door deze zonlichtreflectie kunnen de energiekosten voor de airconditioning sterk worden verminderd, immers wat niet wordt opgewarmd hoeft ook niet gekoeld te worden.

Langdurige bescherming
ThermoShield TopShield zorgt voor een langdurige bescherming tegen invloeden zoals neerslag, smog, zuren en zouten. Door het keramische filter wordt TopShield niet bros en veroudert het niet of nauwelijks.

Door de verlaging van de oppervlaktetemperatuur zijn er mindergrote temperatuurschommelingen van het dak. Dit, in combinatie met de hoge UV-blokkering, zorgt ervoor
dat de levensduur van het dak met minstens 10 jaar wordt verlengd. Los van bovenstaande eigenschappen biedt het keramische filter een brandvertragende en
betoncorrosieremmende werking.

Kenmerken

Effecten van ThermoShield producten zijn:

  • Besparing op energiekosten,10-12%
  • Buiten houden van de (zonne)hitte in de zomer,
  • Vasthouden van warmte in de winter,
  • Buiten houden van doorslaand vocht,
  • Reguleren van waterdamp,
  • Geluiddemping en een hogere lichtopbrengst vanwege hoge reflectiewaarde,
  • brandvertragende werking conform de EN 13501-1 (B voor binnen resp. C voor buiten).

Verzekerde garantie

De keramische filter producten ‘Exterieur’ en ‘History’ voor de buitengevel zijn de eerste energiebesparende en CO2-reducerende muurbehandelingssystemen die ondergebracht kunnen worden in een 10-jarige verzekerde garantie: ThermoShield Garant! Dat deze garantie zowel het materiaal, de applicatie als steigermaterieel dekt is een absolute Europese primeur! Hoeveel zekerheid wil je hebben?

Toepassing

De energiebesparende muurverf van ThermoShield is geschikt voor vrijwel alle muren en plafonds in huis. U kunt het bijvoorbeeld aanbrengen op oude verflagen die intact zijn, behang, nieuw en oud pleisterwerk, op gipsplaat of een steenachtige ondergrond. De ondergrond moet wel schoon, vetvrij, droog en vrij van losse delen zijn.

De verf kunt u aanbrengen met een (fijne) vachtroller, een (ronde) kwast of u kunt de verf verspuiten. Met 1 liter ThermoShield Interieur kunt u 3 m2 schilderen, waarbij we uitgaan van 2 lagen en een vlakke ondergrond. Als u de energiebesparende muurverf heeft aangebracht, regelt de verf zichzelf in en komen na 36 dagen de eigenschappen tot hun recht.

ThermoShield Interieur: vanaf  85,06 (incl. BTW)

 

 

 

 

 

 

ThermoShield is watergedragen en heeft een matte uitstraling. De structuur van het filter is zo fijn dat het eruit ziet als een normale muurverf.

Toepassing

ThermoShield Interieur is geschikt voor vrijwel alle muren en plafonds binnenshuis

Ondergrond

Verflagen die intact zijn, behang, nieuw en oud pleisterwerk, gipsplaat of een steenachtige ondergrond
De ondergrond moet schoon, vetvrij, droog en vrij van losse onderdelen zijn

Aanbrengen

U kunt de verf aanbrengen met een (fijne) vachtroller, een (ronde) kwast of de verf verspuiten

Verbruik

Met 1 liter ThermoShield Interieur kunt u 3 m2 schilderen, uitgaande van 2 lagen en een vlakke ondergrond

Inregeling

Nadat u verf heeft aangebracht, regelt de verf zichzelf in en komen na 36 dagen de eigenschappen tot hun recht

Kleuren

Verkrijgbaar in alle gangbare RAL kleuren

ThermoShield Exterieur:  vanaf € 116,77 incl. btw

 

 

‘Het kan en moet nog slimmer, efficiënter en beter betaalbaar’

Mijn ambitie met energieadvies aan huis is om duurzamere woningen te maken voor iedereen, tegen een betaalbare prijs. Daarvoor blijft technische ontwikkeling nodig: het kan en moet nog slimmer, efficiënter en beter betaalbaar. Daar zet ik me graag voor in, samen met mensen uit de praktijk en wetenschap. Met het advies van energieadvies aan huis is dat mogelijk. We gaan een mooie toekomst tegemoet, een duurzame toekomst voor iedereen!

Wilt u ook veel geld besparen op uw energiekosten?

Selecteer een geldig formulier

 

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

Thermoshield

Wilt u besparen op uw energieverbruik en meer comfort in uw woning ?

Bezoek de winkel en gebruik de kortingscode 1904

top

wat ben ik blij met de hulp van Ronald.
Geen gladde verkoper, maar een oprecht advies. Kan hierdoor behoorlijk besparen het komende jaar ( en waarschijnlijk langer 🙂 )

Aad vd H

energieadviesaanhuis.nl
4
2017-02-17T17:26:24+02:00

Aad vd H

wat ben ik blij met de hulp van Ronald. Geen gladde verkoper, maar een oprecht advies. Kan hierdoor behoorlijk besparen het komende jaar ( en waarschijnlijk langer 🙂 )

Super geregeld

Ronald, Nog bedankt voor je bemiddeling met overstappen naar een andere energie leverancier. Het is allemaal snel en soepel verlopen. In 2018 kom ik zeker weer bij je terug voor een nieuw energie advies.

Frits uit Zoetermeer

energieadviesaanhuis.nl
5
2017-03-08T12:33:18+02:00

Frits uit Zoetermeer

Ronald, Nog bedankt voor je bemiddeling met overstappen naar een andere energie leverancier. Het is allemaal snel en soepel verlopen. In 2018 kom ik zeker weer bij je terug voor een nieuw energie advies.
4.5
2
energieadviesaanhuis.nl