Zonnepanelen op uw eigen dak

 

Hoe kiest u de beste zonnepanelen?

Energie advies aan huis is een onafhankelijk adviseur en werkt met verschillende leveranciers op het gebied van zonne-energie. Zij leveren zonnepanelen op maat; van advies tot aan totaal concept gebruiksklaar geplaatst. Uiteraard zijn alle producten van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs en van deskundig advies voorzien. Zonnepanelen zijn er in vele soorten en maten. In Nederland zijn meer dan 400 merken leverbaar. Uiteraard zijn er volgens de aanbieders alleen maar goede zonnepanelen, maar hoe maakt u een goede keuze uit dit enorme aanbod? Energieadvies aan huis heplt u graag.

Business 280 wp poly paneel met  omvormer – 15 j garantie – 25 j opbrengst garantie
Economy  A 300 wp mono  paneel met omvormer – 15 j garantie – 25 j opbrengst garantie
Economy L 360 wp mono  paneel 72 cells met omvormer – 15 j garantie – 25 j opbrengst garantie
Luxe A 300 wp full black paneel met omvormer – 15 j garantie – 25 j opbrengst garantie
Luxe L 335 wp full black paneel met  omvormer  – 25 j garantie – 25 j opbrengst garantie
Exclusief LG 300 wp full black glas glas paneel met  omvormer – 30 j garantie – 30 j opbrengst garantie
Exclusief Top 290 wp full black Secure line glas glas paneel met omvormer – 35 j garantie – 35 j opbrengst garantie

De keuze van de omvormer wordt gemaakt op basis van de ligging van de zonnepanelen en uw dakrichting wij streven naar een maximale productie van uw zonnepanelen.

Hierbij maken wij gebruik van de modernste software hierbij worden sateliet data gebruikt om de ideale positie van uw panelen te bepalen en de invloed van de omgeving te bepalen.

Investeren in zonne-energie is een slimme keuze met tal van voordelen.

Hoog rendement

Het levert u dubbel rendement op, want u bespaart niet alleen op uw energiekosten, uw geinvesteerde geld levert ook nog eens meer op dan wanneer u het op de bank laat staan. .De huidige rente van de bank is ongeveer 1,5%, terwijl met zonnepanelen gemakkelijk een rendement van minimaal 8% wordt gehaald.

BTW-Teruggave

Door een uitspraak van het Europese hof is het mogelijk om de btw op zonnepanelen terug te vragen. Deze regeling heeft enorme voordelen die u als nieuwe eigenaar van een zonnepaneleninstallatie niet wilt mislopen. De teruggave kan al snel tussen de € 1.000,- en € 1.600,- bedragen.

Om in aanmerking te komen voor de regeling moet u in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • u bent op dit moment als particulier bekent bij de Belastingdienst;
  • de zonnepanelen zijn aangesloten op het lichtnet;
  • de zonnepanelen zijn op uw naam aangeschaft;
  • de installatie van de panelen heeft na 20 juni 2013 plaatsgevonden.

Meerwaarde woning

De aanschaf van een zonne-systeem loont altijd de moeite. Ook als u besluit te verhuizen nog voor de terugverdientijd van uw zonnepanelen is bereikt. U verkoopt dan immers een huis zònder energierekening. Een zeer aantrekkelijk verkoopargument dat de waarde van uw huis doet stijgen en uw huis aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers. Op die manier verdient u uw investering direct terug.

Mijn ambitie met energieadvies aan huis is om duurzame (zonne)energie beschikbaar te maken voor iedereen, tegen een betaalbare prijs. Het levert u meer rendement op dan wanneer u geld op uw bankrekening laat staan.

We gaan een mooie toekomst tegemoet, de zon schijnt voor iedereen!

Maak nu een afspraak  met energieadvies aan huis voor een onafhankelijk, persoonlijk en betrouwbaar advies, gebaseerd op uw situatie en persoonlijke wensen!

Laat uw gegevens achter dan neem ik contact met u op