Zonnepanelen

Hoe kiest u de beste zonnepanelen?

Energie advies aan heeft huis  een onafhankelijk adviseur en leverancier op het gebied van zonne-energie. Zij leveren zonnepanelen op maat; van advies tot aan totaal concept gebruiksklaar geplaatst.  Uiteraard zijn alle producten van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs en van deskundig advies voorzien.PV panelen zijn er in vele soorten en maten. In Nederland zijn meer dan 400 merken leverbaar. Uiteraard zijn er volgens de aanbieders alleen maar goede zonnepanelen, maar hoe maakt u een goede keuze uit dit enorme aanbod?

Investeren in zonne-energie is een slimme keuze met tal van voordelen.

Hoog rendement

Het levert u dubbel rendement op, want u bespaart niet alleen op uw energiekosten, uw geinvesteerde geld levert ook nog eens meer op dan wanneer u het op de bank laat staan. .De huidige rente van de bank is ongeveer 1,5%, terwijl met zonnepanelen gemakkelijk een rendement van minimaal 8% wordt gehaald.

BTW-Teruggave

Door een uitspraak van het Europese hof is het mogelijk om de btw op zonnepanelen terug te vragen. Deze regeling heeft enorme voordelen die u als nieuwe eigenaar van een zonnepaneleninstallatie niet wilt mislopen. De teruggave kan al snel tussen de € 1.000,- en € 1.600,- bedragen. U bent volledig vrij dit bedrag te besteden zoals u dit wilt. U kunt het gebruiken voor de aanschaf van de zonnepanelen, maar u kunt het ook een andere bestemming geven, bijvoorbeeld voor uw vakantie.
Omdat het traject voor het terugkrijgen van de btw voor u eenvoudig te maken, werkt de SolarStudio samen met de Centrale BTW Teruggave, een advieskantoor met ruime ervaring op btw-gebied. Dit kantoor regelt de hele aanvraag voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Om in aanmerking te komen voor de regeling moet u in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • u bent op dit moment als particulier bekent bij de Belastingdienst;
  • de zonnepanelen zijn aangesloten op het lichtnet;
  • de zonnepanelen zijn op uw naam aangeschaft;
  • de installatie van de panelen heeft na 20 juni 2013 plaatsgevonden.

Meerwaarde woning

De aanschaf van een zonne-systeem loont altijd de moeite. Ook als u besluit te verhuizen nog voor de terugverdientijd van uw zonnepanelen is bereikt. U verkoopt dan immers een huis zònder energierekening. Een zeer aantrekkelijk verkoopargument dat de waarde van uw huis doet stijgen en uw huis aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers. Op die manier verdient u uw investering direct terug.

Maak nu een afspraak  met energieadvies aan huis voor een onafhankelijk, persoonlijk en betrouwbaar advies, gebaseerd op uw situatie!

Laat uw gegevens achter dan neem ik contact met u op