Het alternatief voor PV wind of door centrale opgewekte stroom tegen zeer lage kosten?

Power Booster

Deze vinding is een geïmproviseerde versie van mechanische koppelversterker. Dit apparaat vult koppelkrachten aan zonder verandering in rotatiesnelheid van de ingang. Rekening houdend met de vergelijking voor paardenvermogen wanneer er koppeltoeslag is bij constante rotatiesnelheid, is het resulterende een toename van het aantal PK’s  in de mate van koppeltoename. De afbeelding van de transmissie toont een motor die een generator aandrijft. Hier drijft een 0,5KW motor een 2,5 KW generator aan door middel van een mechanische koppelversterker met een versterkingsfactor van 1:4,5.

De eerste mechanische koppelversterker werd al in 1935 uitgevonden. Deze hadden minder versterkingsfactor vanwege het ontwerp van touw en kaapstander. Deze geïmproviseerde koppelversterker heeft een hoge versterkingsfactor.
Het koppel of mechanische voordeel is beschikbaar voor de uitgaande as zonder verandering in de snelheid van de in- en uitgaande as. X koppel bij ingang @ Ingangs-as-snelheid = Uitgangs-assnelheid = X +Y koppel bij uitgang @ Ingangs-assnelheid zijn de kenmerken van het apparaat. Hierdoor kan een kleine motor een grotere generator aandrijven. In dit voorbeeld drijft een 0,5 Kw motor een 2,5 Kw generator aan. Netto betekend dit een opbrengst van 1,2KW oftewel 10.500KWh per jaar.
Dit apparaat is eenvoudig van ontwerp en kan worden opgeschaald om een Grid Power Booster te maken en de opwekking aan te vullen.

Deze uitvinding zal op een geweldige manier bijdragen aan het beperken van klimaatverandering. Het belangrijkste gebruik van deze transmissie is de mechanische energiebesparing is dat het kan worden gebruikt voor het functioneren van huishoudelijke apparatuur  alleecectric verwarming en voor elektrische voertuigen.

Deze transmissie wordt ook wel eenheidstransmissie genoemd. Deze transmissie gehoorzaamt aan de wet van behoud van energie, omdat het geen perpetuum mobile mechanisme is. Deze transmissie zal, wanneer deze wordt toegepast, leiden tot energiebesparing en zal bijdragen aan het redden van ons milieu.

imput                                       output         Netto opbrengst per jaar
0,5 KW  koppelversterker 2,5 KW              17.520 KWh   1×40 Ampère aansluiting
5     KW  koppelversterker 50 KW           394.200 KWh  3×63 Ampère aan sluiting

 

Hoog rendement

Het levert u dubbel rendement op, want u bespaart niet alleen op uw energiekosten, uw geïnvesteerde geld levert ook nog eens meer op dan wanneer u het op de bank laat staan. .

Met de huidige energie prijzen is een investering in deze toepassing binnen 1 jaar terug verdient en daarna gratis stroom.

Medio oktober zal er meer bekend zijn over de prijs en beschikbaarheid

Maak nu een afspraak  met energieadvies aan huis voor een onafhankelijk, persoonlijk en betrouwbaar advies, gebaseerd op uw situatie en persoonlijke wensen!