Overstap service

Overstappen loont!

Een gemiddeld gezin, dat nog nooit is overgestapt naar een andere energieleverancier, kan door over te stappen wel € 150,- tot € 300,- per jaar besparen. En heeft u recent energiebesparende maatregelen getroffen, zoals vloerisolatie, dubbel glas, een nieuw dak of spouwmuurisolatie, dan is het verstandig om te kijken naar uw actuele verbruik.

Energieadvies aan huis helpt u om veel geld te besparen op uw energierekening. Hoe? Door een slimme en objectieve vergelijking van het aanbod van alle grote Nederlandse energieleveranciers, gecombineerd met een betrouwbaar en gedegen advies. Veel vergelijkingswebsites maken vergelijkingen die niet relevant zijn en die geen rekening houden met uw persoonlijke situatie: ze vergelijken appels met peren. Energieadvies aan huis vergelijkt appels met appels: dat is wel zo logisch en wel zo eerlijk.

Als u uw contract voortijdig wilt opzeggen, moet u een boete betalen. U profiteert wel meteen van de lagere tarieven. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw overstapboete betaalt wordt door de nieuwe energieleverancier.

Overstapservice

Met behulp van toonaangevende software op het gebied van energievergelijkingen, met onze kennis van de Nederlandse energiemarkt en met onze ervaring kunnen wij u een onafhankelijk, transparant en persoonlijk advies bieden. De grote kracht van Energieadvies aan huis is dat wij u niet één keer adviseer, maar – als u dat wilt – altijd uw energieadviseur blijven. Zodra uw contract afloopt, nemen wij contact met u op om samen de nieuwste en scherpste prijzen door te nemen en u zo weer de beste aanbieding te kunnen doen. Wij houden de ontwikkelingen op de Nederlandse energiemarkt nauwlettend in de gaten, zodat wij u altijd goed kunnen adviseren.

 

Waarom vragen wij enkele specifieke gegevens van u wanneer wij een aanbod willen doen?

In ons aanbod op maat willen wij een redelijke indicatie van de kosten geven die u op basis van onze tarieven gaat betalen. Hiervoor hebben wij naast uw naam en adres ook nog enkele gegevens van u nodig. Dat zijn het verwachte verbruik, de aanwezigheid van een slimme meter, de hoogte van de netwerkkosten, de einddatum van uw lopende contract. Deze gegevens kunt u ons verstrekken. U kunt deze vinden op uw jaarnota of opvragen bij uw huidige leverancier.

Maar u kunt ons ook toestemming geven om deze gegevens voor u op te vragen. Het veilig gebruik van uw persoonsgegevens en meterstanden vinden wij belangrijk. Daarom hebben we maatregelen genomen voor een zorgvuldige uitwisseling van deze gegevens. Zo vragen wij toestemming als wij uw persoons- en meterstanden willen inzien om een aanbod op maat te kunnen doen. Als bewijs dat u degene bent die toestemming geeft, vragen wij dan aan u de laatste 3 cijfers van de bankrekening (IBAN) waarmee u uw energienota betaalt of de dag en maand van uw geboortedatum.

 

Wilt u ons deze gegevens liever niet verstrekken of niet door ons laten ophalen?

Dat is geen probleem. U ontvangt van ons dan een algemener aanbod, bijvoorbeeld op basis van een aantal vragen over uw persoonlijke situatie zoals het aantal personen in uw huishouden en het type woning.

Energie contract service
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Bezig met versturen

vink Eerlijk en onafhankelijk advies
vink Ik vergelijk appels met appels
vink Gratis check van uw energierekening
vink Energiescan voor particulieren en bedrijven
vink Gratis overstapservice geheel verzorgd