Uw persoonlijke energieadviseur helpt u te besparen op uw energieverbruik.

Isolerende raamfolie

Vrijwel onzichtbare isolatie. Verbeter het hele jaar uw comfort en energie efficiëntie.

Helpt de isolerende werking te verbeteren, waardoor ramen van enkel glas werken als ramen van dubbel glas, en dubbel glas meer als ramen van drievoudig glas lichtdoorlaatbaarheid

 • Isolatie in de winter
 • Houdt de warmte buiten, waardoor het comfort verbetert
 • Verhoogt het comfort tijdens de koude wintermaanden
  Comfort het hele jaar door en ook gedurende de zomermaanden energie wordt bespaard

• Uitstekend lichtdoorlatende folie met een neutrale uitstraling, waarmee de kwaliteit van bestaande gebouwen wordt verhoogd

• Verlengt de levensduur van het meubilair door de schadelijke UV-stralen, de grootste boosdoeners als het gaat om verbleken, vrijwel volledig te blokkeren

Zonwerende glasfolie van voorkomt hinder van de zon en lost uw probleem op.

Onbehandeld glas laat licht en warmte ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, uw spullen zullen verkleuren, en kunt u veel last van het licht hebben. Met zonwerende raamfolie kunt u een groot deel van deze problemen oplossen. Deze zonwerende raamfolie voorkomt hinder van de zon. Deze glasfolie kan wel tot 85% zonnewarmte verminderen en is daardoor tevens warmtewerend en uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen.

Is isolerende glasfolie doorzichtig?

Zonwerende glasfolie is van binnen uit gezien vrijwel doorzichtig, u kunt gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl u daarentegen geen last heeft van de scherpe zon. De UV-werende laag van de folie zorgt er voor dat uw meubels, stoffering en apparatuur minder snel verkleuren.

Wij kunnen uw ramen zelfs een tintje donkerder maken of een andere kleur geven met behulp van deze glasfolie.

Meer informatie over zonwerende folie:

Zonwerende folie is een vrijwel transparante polyester folie die aan de binnen- of buitenzijde van glas wordt gemonteerd. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 100% blokkeert.

Reflectiefolie is een raamfolie tegen de zon met een reflecterende folie laag zorgt voor een hoge warmtereflectie en een lage absorptie van de zonnestraling. De warmteopbouw in het glas laat zich hierdoor makkelijk reduceren.
Naast de standaard eigenschappen van zonwerende glasfolie is er een aantal folies met verschillende combinaties zoals:

 • Zonwerende veiligheidsfolie met door val beveiliging,welke ideaal is als toepassing voor bijscholen, kinderdagverblijven etc.
 • Zonwerende Inbraakvertragende folie, met één zijde spiegelend dus u heeft geen inkijk, een ideale combinatie dus. Tegen inbraak en zonwerend in éénraamfolie.
 • Zonwerende Spiegelfolie (ook wel doorkijkspiegelfolie of one way vision raamfolie genoemd), met een spiegeleffect aan de lichtzijde: wel uitkijk maar geen inkijk (overdag!) en u verminderd tegelijkertijd de warmteén de hinder van de lichtinval.
 • Zonwerende Buitenfolie, deze folie is zeer geschikt als er geen zonwering aan de binnenkant van het raam gemonteerd kan worden of wij er niet bij kunnen, de buitenfolie heeft alle zelfde unieke eigenschappen als zonwerende raamfolies voor de binnenzijde, maar wordt aan de buitenzijde gemonteerd.

Zonwerende folies zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u ervoor kunt kiezen uw ramen een andere kleur te geven, wat zorgt voor een unieke uitstraling van uw bedrijf.

Doorkijkrolgordijnen met zonwerende glasfolie

Ook zijn er doorkijk rol gordijnen met zonwerende glasfolie erin verwerkt zodat u de voordelen van zonwering en rolgordijnen in één heeft. De glasfolie is geschikt voor zowel bedrijven als woningen en we hebben zelfs een variant inbraak vertragende zonwerende glasfolie en glasfolies die geschikt zijn voor montage aan de binnenkant of de buitenkant.

Prijzen van de zonwerende glasfolie

De prijs van zonwerende folie is afhankelijk van de soort en het aantal m2.
Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. Klik hier!

Samenvatting:

De belangrijkste eigenschappen van zonwerende raamfolie.

 • Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren en combinaties.
 • Creëert een prettig woon- en werkklimaat door gecombineerde eigenschappen.
 • Weert de zonnewarmte tot 85%, waardoor het minder warm wordt binnen.
 • Voorkomt verkleuring van uw eigendommen.
 • Verhoogt uw privacy, dit geldt niet voor alle soorten.
 • Functioneert altijd, ook met harde wind of andere weersinvloeden.
 • Minimale onderhoudskosten, alleen voor het ramen wassen.
 • Verminderd hoge energiekosten (In de zomer blijft de warmte buiten en hoeft de airco of ventilator  tot 60% minder werk te verrichten.)
 • 99% van de UV-straling wordt door raamfolie tegengehouden.
 • Raamfolie voorkomt hinderlijk schitteren van de zon of van het zonlicht in water, sneeuw of door reflecties van andere gebouwen en verminderd de schittering op uw tv of computerscherm.
 • Geeft uw gebouw de door u gewenste uitstraling.

 

Energiekosten omlaag

Met zonwerende raamfolie kunt u een besparing tot wel 60% op uw airco verbruik besparen en u heeft een comfortabeler binnenklimaat

‘Het kan en moet nog beter, efficiënter en beter betaalbaar’

Mijn ambitie met energieadvies aan huis is om duurzamere woningen te maken voor iedereen, tegen een betaalbare prijs. Daarvoor blijft technische ontwikkeling nodig: het kan en moet nog slimmer, efficiënter en beter betaalbaar. Daar zet ik me graag voor in, samen met mensen uit de praktijk en wetenschap. Met het advies van energieadvies aan huis is dat mogelijk. We gaan een mooie toekomst tegemoet, een duurzame toekomst voor iedereen!

Wilt u ook veel geld besparen op uw energiekosten?

 

 

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

Zonwerende raamfolie

Wilt u besparen op uw energieverbruik en meer comfort in uw woning ?

Ik neem bij u de situatie op om voor een goed isolatie advies.

top

wat ben ik blij met de hulp van Ronald.
Geen gladde verkoper, maar een oprecht advies. Kan hierdoor behoorlijk besparen het komende jaar ( en waarschijnlijk langer 🙂 )

Aad vd H

energieadviesaanhuis.nl
4
2017-02-17T17:26:24+02:00

Aad vd H

wat ben ik blij met de hulp van Ronald. Geen gladde verkoper, maar een oprecht advies. Kan hierdoor behoorlijk besparen het komende jaar ( en waarschijnlijk langer 🙂 )

Super geregeld

Ronald, Nog bedankt voor je bemiddeling met overstappen naar een andere energie leverancier. Het is allemaal snel en soepel verlopen. In 2018 kom ik zeker weer bij je terug voor een nieuw energie advies.

Frits uit Zoetermeer

energieadviesaanhuis.nl
5
2017-03-08T12:33:18+02:00

Frits uit Zoetermeer

Ronald, Nog bedankt voor je bemiddeling met overstappen naar een andere energie leverancier. Het is allemaal snel en soepel verlopen. In 2018 kom ik zeker weer bij je terug voor een nieuw energie advies.
4.5
2
energieadviesaanhuis.nl