Uw persoonlijke energieadviseur helpt u 6 kubieke meter gas per m2 per jaar te besparen.

Isolatie

Vloeren

Als u besluit te gaan isoleren, begin vanuit comfort oogpunt dan met vloeren en kruipruimtes. Dat leggen we graag even uit. De kruipruimte is altijd kouder dan de verwarmde kamer erboven. Lucht verplaatst zich van warm naar koud en dringt door de vloer de kruipruimte binnen. Daardoor hebt u een heerlijk warme kruipruimte -waar u nooit komt- en voelt uw vloer koud aan. Zo stookt u zich een slag in de rondte.

Beide bezwaren (koude vloer en hoge stookkosten) kunt u voorkomen door in uw kruipruimte isolatiemateriaal op basis van thermische reflectie aan te brengen. De warmte wordt dan teruggestuurd naar waar die vandaan komt. Ook bij vloerverwarming kunt u zo het verlies van warmte naar de kruipruimte voorkomen. U hoeft minder te stoken om tot aangename temperaturen te komen. Isobooster is geschikt voor ieder type vloer en voor droge en natte kruipruimtes.

Wanden

Isobooster kan razendsnel in binnen- en buitenwanden worden geplaatst. De isolatiewaardes zijn verbazingwekkend hoog. In nieuwbouwwoningen kan Isobooster in de spouwmuren worden verwerkt. In bestaande bouw kan het product met behulp van voorzetwanden worden aangebracht. Het grote voordeel is de beperkte dikte. Isobooster heeft een dikte van slechts 20 procent van traditionele isolatiematerialen. Met name voor spouwmuren is dat een enorm voordeel.

Bij iedere vorm van isoleren geldt: isoleren is ventileren. Onvoldoende ventilatie kan leiden tot problemen met vocht en schimmel. Dit product functioneert het best met een spouw van 20 mm voor en achter de buitenste reflectielaag. Isobooster is ook eenvoudig over spouwankers aan te brengen. En als u de ruimte hebt, kan Isobooster heel goed dubbellaags worden aangebracht (R-waarde 10 of meer). ‘Creatief met Isobooster’, dat is wat wij adviseren.

Daken

Het dak is wat isoleren betreft de belangrijkste plek in huis aangezien warme lucht opstijgt. En dan via een ongeïsoleerd dak de woning verlaat. Dat is ’s winters zonde van de warmte en leidt tot torenhoge energierekeningen. Op tropische dagen in de zomer ontstaat een heel ander probleem. Het is vrijwel niet uit te houden in huis. Met name in de ruimtes net onder het dak. Beide situaties zijn onwenselijk. U wilt ‘s zomers en ’s winters een aangename temperatuur in huis. Realiseer die droom!

Isobooster kan op of ónder het dakbeschot worden aangebracht. Zonder effect op de originele architectuur. Isobooster kan ook prima toegepast worden bij een combinatie van een rieten en pannendak. De flexibiliteit van dit materiaal komt dan uitstekend van pas. De oorspronkelijke lijnen en vormen blijven behouden.

 

 

Zeven voordelen

  1. Dun isoleren = dik verdienen: energiebesparing tot 50 procent!
  2. Isobooster is licht, dun, flexibel, geluiddempend en volledig recyclebaar.
  3. Eenvoudig te verwerken: bij op maat snijden komen geen stof en vezels vrij.
  4. Thermische isolatiewaarde (R-waarde) tussen 2,4 m² K/W en 6,0 m² K/W.
  5. De reflecterende laag is beschermd. Dat geeft een blijvend hoge reflectie.
  6. Jeukt niet! Irriteert de luchtwegen niet! Is niet giftig!
  7. Lage CO2-footprint door beperkt energieverbruik bij productie en transport.

Wat kost het isoleren met Isobooster?

Dit isolatiemateriaal gebruik je voor dakisolatie, kruipruimte isolatie, muurisolatie en spouwmuurisolatie. Het is zeer licht en gebruiksvriendelijk. Je kan het makkelijk zelf toepassen. Je kan er veilig mee werken.

Reken voor de kosten ongeveer €40,00 per vierkante meter. Deze prijs is inclusief arbeidskosten. Dus als je het materiaal zelf toepast, ben je goedkoper uit.

Wat levert het u op?

-Een besparing op uw energieverbruik van minimaal €4,00 / m2 per jaar .

 

‘Het kan en moet nog slimmer, efficiënter en beter betaalbaar’

Mijn ambitie met energieadvies aan huis is om duurzamere woningen te maken voor iedereen, tegen een betaalbare prijs. Daarvoor blijft technische ontwikkeling nodig: het kan en moet nog slimmer, efficiënter en beter betaalbaar. Daar zet ik me graag voor in, samen met mensen uit de praktijk en wetenschap. Met het advies van energieadvies aan huis is dat mogelijk. We gaan een mooie toekomst tegemoet, een duurzame toekomst voor iedereen!

Wilt u ook veel geld besparen op uw energiekosten?

 

 

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

Isobooster

Wilt u besparen op uw energieverbruik en meer comfort in uw woning ?

Ik neem bij u de situatie op om voor een goed isolatie advies.

top

wat ben ik blij met de hulp van Ronald.
Geen gladde verkoper, maar een oprecht advies. Kan hierdoor behoorlijk besparen het komende jaar ( en waarschijnlijk langer 🙂 )

Aad vd H

4.0
2017-02-17T17:26:24+00:00

Aad vd H

wat ben ik blij met de hulp van Ronald. Geen gladde verkoper, maar een oprecht advies. Kan hierdoor behoorlijk besparen het komende jaar ( en waarschijnlijk langer 🙂 )

Super geregeld

Ronald, Nog bedankt voor je bemiddeling met overstappen naar een andere energie leverancier. Het is allemaal snel en soepel verlopen. In 2018 kom ik zeker weer bij je terug voor een nieuw energie advies.

Frits uit Zoetermeer

5.0
2017-03-08T12:33:18+00:00

Frits uit Zoetermeer

Ronald, Nog bedankt voor je bemiddeling met overstappen naar een andere energie leverancier. Het is allemaal snel en soepel verlopen. In 2018 kom ik zeker weer bij je terug voor een nieuw energie advies.
4.5
2