Uw persoonlijke energieadviseur helpt u 10-20% besparen op uw energiekosten.

 

Energiescan inclusief infrarood warmte scan

Samen met u nemen we de energieverbruikers in uw woning en door en met een infrarood camera kan ik een thermografische meting oftewel een warmtescan maken. Dit doe ik om te zien waar de meeste warmte  uit uw woning ontsnapt, op basis daarvan kijken we naar de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen welke met u worden besproken. U krijgt ook de beelden en een verslag van de bevindingen via de mail toegezonden.

Door mijn bezoek krijgt u een beter inzicht in uw energie verbruik en weet u waar u c.a. 10 -20% op uw energieverbruik kunt besparen.

Tarief

Energie inventarisatie scan bezoek €149,00 + €50,00 voorrijkosten ( buiten regio Westland)

* Inbegrepen btw en reiskosten tot 100 km. Extra kilometerkosten €0,50 per km. De afstand is de volledige reis, dus heen en terug.

Ter voorbereiding van grotere projecten maken wij een maatwerk calculatie voor een juiste  toepassing in uw situatie, de kosten van deze maatwerk  offerte worden vooraf met u besproken.

Indien  u de energiebesparende  maatregelen via Energieadvies aan huis laat uitvoeren  dan krijgt u de kosten van de maatwerk offerte gecrediteerd.

Hoe u ook wilt verduurzamen, wij hebben het juiste kwaliteitsproduct.

 

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

Wilt u een lager maandtarief voor u energie? Doe hier de check

Bekijk aan de hand van uw laatste energie nota of u op uw inkoop kan besparen d.m.v. een vergelijk met andere aanbieders.

Laat uw gegevens achter dan neem ik contact met u op

vink Eerlijk en onafhankelijk (duurzaam)advies
vink Ik vergelijk appels met appels
vink Bespaar tot honderden euro’s per jaar
vink Energiescan en warmtescan
vink Online vergelijking van de scherpste energiedeals