Uw persoonlijke energieadviseur helpt u 10-20% besparen op uw energiekosten.

 

Energiescan 

Samen met u nemen we de energieverbruikers in uw woning door. Dit doe ik om te zien waar de meeste energie verbruikt wordt, op basis daarvan kijken we naar de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen welke met u worden besproken. Met  de Energiescan compleet  krijgt ook rapportage  van de bevindingen via de mail toegezonden.

Door mijn bezoek krijgt u een beter inzicht in uw energie verbruik en weet u waar u c.a. 10 -20% op uw energieverbruik kunt besparen.

Warmtescan met infraroodcamera

Warmtescan

De warmtescan van energieadviesaanhuis wordt steeds vaker als hulpmiddel gebruikt om te zien waar warmte weglekt uit huizen. Zulke warmtebeelden van gevels en daken kunnen sterk in detail verschillen.

Er zijn grofweg twee soorten warmtebeelden: de quick scan en de uitgebreide warmtebeeld-rapportage. De Quickscan van energieadviesaanhuis.nl geeft een beeldende eerste indruk van onnodig energieverlies in een huis. Zo wordt u aan het denken gezet over de energiezuinigheid van uw woning. Dit gaat vaak samen met een maatwerkadvies voor verduurzaming Voor een goed warmtebeeld moet er minstens 10 graden verschil zijn tussen binnen- en buitentemperatuur. En er mag geen verstoring door zonnestralen of neerslag zijn. ‘s Winters vroeg in de ochtend of in de avond bij bewolking zijn de omstandigheden daarom het beste.

Wanneer een warmtescan?

Bij een bestaande woning  maak ik pas een warmtescan als alle ruimtes voldoende zijn verwarmd.

Met een warmtescan kan het volgende gelokaliseerd worden:

 • koudebruggen
 • vloerverwarming
 • warmteontwikkelingen
 • condensatie
 • lekkage
 • tocht
 • beschadigde of ontbrekende isolatie
 • warmtelekken in constructies of leidingen
 • isolatielekken
 • diverse vochtproblemen
 • luchtlekken

Tarief

Quick  Warmte of Energiescan  c.a.1,5 uur €125,00 + reiskosten (buiten regio Westland)€1,00 per km enkele reis.

Energiescan of warmtescan  compleet inclusief rapportage  €225,00 + reiskosten (buiten regio Westland) €1,00 per km enkele reis.

Ter voorbereiding van grotere projecten maak ik een maatwerk calculatie voor een juiste  toepassing in uw situatie, de kosten van deze maatwerk  offerte worden vooraf met u besproken.

Indien  u de energiebesparende  maatregelen via Energieadvies aan huis laat uitvoeren  dan krijgt u de kosten van de maatwerk offerte gecrediteerd.

Hoe u ook wilt verduurzamen, wij hebben het juiste kwaliteitsproduct.

 

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

overstappen energieleverancier

Aanvraag formulier

Wilt u een lager maandtarief voor u energie? Doe hier de check

Bekijk aan de hand van uw laatste energie nota of u op uw inkoop kan besparen d.m.v. een vergelijk met andere aanbieders.

vink Eerlijk en onafhankelijk (duurzaam)advies
vink Ik vergelijk appels met appels
vink Bespaar tot honderden euro’s per jaar
vink Energiescan en warmtescan
vink Online vergelijking van de scherpste energiedeals