Energieadvies aan huis

Overstapservice

Energieadvies aan huis werkt samen met alle grote energieleveranciers in Nederland. Daardoor kan ik u onafhankelijk, transparant en degelijk advies bieden, op basis van uw persoonlijke situatie. En bovendien vrijblijvend: een afspraak met mij bij u thuis kost u niets en verplicht u tot niets. Ik kan al voor u aan de slag op basis van de eindafrekening van uw energierekening van uw huidige energieleverancier.

Is overstappen echt voordeliger?

Overstappen loont, en kan een gemiddeld gezin, dat nog nooit is overgestapt naar een andere energieleverancier, wel € 150,- tot € 300,- per jaar besparen. Als er recent energiebesparende maatregelen zijn getroffen zoals vloerisolatie, dubbel glas, een nieuw dak of spouwmuurisolatie is het verstandig om te kijken naar het actuele verbruik.

Energieadvies aan huis kan u helpen veel geld te besparen op uw energierekening. Hoe? Door een slimme, objectieve vergelijking van het aanbod van alle grote Nederlandse energieleveranciers, gecombineerd met een betrouwbaar, gedegen advies. Veel vergelijkingswebsites maken vergelijkingen die niet relevant zijn en die geen rekening houden met uw persoonlijke situatie; ze vergelijken appels met peren. Energieadvies aan huis vergelijkt appels met appels: dat is wel zo logisch. Als u uw contract voortijdig wilt opzeggen, moet u een boete betalen. U profiteert wel meteen van de lagere tarieven. Energieadvies aan huis kan er voor zorgen dat uw overstapboete betaald wordt door de nieuwe energieleverancier.

Energiescan

Bij een energiescan kunt u snel en gemakkelijk zien hoe en waar u energie kunt besparen. Een energiescan kan worden gedaan voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Hoe werkt dit? Waar kunt u op letten?

Bij een energiescan wordt er op een betrouwbare en eerlijke wijze gekeken hoeveel energie – en dus ook geld – te besparen is. U kunt precies zien hoeveel energie overal in wordt gestopt. Voor bedrijven is een energiescan tegenwoordig verplicht, maar ook voor particulieren is het ontzettend interessant.

 

 

Duurzaam energieadvies

Ik kijk samen met u naar de mogelijkheden van isolatie, zonnepanelen,warmtepompen,heatpipes en de Solar Energy Booster.

 

Haal uw persoonlijke energieadviseur in huis en maak nu een vrijblijvende afspraak! 

vink Eerlijk en onafhankelijk advies
vink Ik vergelijk appels met appels
vink Bespaar tot honderden euro’s per jaar
vink Gratis energiescan voor particulieren
vink Gratis overstapservice geheel verzorgd