Gegarandeerd de beste prijs met onze energie inkoop service

Bespaar tot wel 50% op de inkoopprijs bij verbruik boven prijsplafond vergeleken met  de standaard variabele en model contracten

  • Energie afnemen via een betrouwbaar kanaal

  • Nooit meer switchen van energieleverancier

  • Bespaar op inkoop kosten bij volumes groter dan 2.900KWh stroom en 1.200m³ gas dan het prijsplafond.

Tarieven

De tarieven van stroom en gas zijn onderhevig aan beursschommelingen. Iedere (werk)dag worden de tarieven bekend voor de volgende (werk)dag. Met Kikker Exchange Maand rekenen we het maandgemiddelde van deze tarieven uit. Dit betekent dat je iedere maand een ander tarief hebt voor zowel stroom als gas. Zie video voor nadere uitleg hoe de inkoop op de energiebeurs werkt.

Naast de kale inkooptarieven rekent Kikker Energie een inkoopvergoeding per kilowattuur stroom (kWh) en per kubieke meter gas (m³). Kikker Energie hanteert deze vergoeding omdat zij onbalans- en reconciliatie kosten maakt. Ook maakt Kikker kosten voor haar bedrijfsvoering en de toegang tot de energie groothandelsbeurzen. Uiteraard betaal je ook de van toepassing zijnde energiebelastingen en B.T.W.

De tarieven van de afgelopen  12 maanden van  inclusief inkoopvergoeding, zijn daarmee ook zeer concurrerend.

De gemiddelde Variabele prijzen bij andere aanbieders zat veelal boven de € 0,80 per kWh en € 3,80 per m³ zie voor een overzicht van de maandtarieven hieronder.

Dit is een verschil totaal tarief van 53% voor stroom en gas wat u teveel betaald bij huidige variabele overeenkomsten.

 

Looptijd
Kikker Exchange Maand heeft een looptijd van onbepaalde duur. Je kunt zo lang klant blijven als je wil en je kunt opzeggen wanneer je wil met een opzegtermijn van 5 dagen.
Ook kun je op ieder moment het Kikker Exchange Maand product omzetten in een product met een vaste prijs. Als de tarieven bijvoorbeeld dalen en je verwacht dat ze hierna voor een lange tijd hoger gaan zijn dan kun je het contract omzetten naar een vaste prijsperiode.

 

 

Aanvraag Energie
Bezig met versturen

Wilt u meer controle hebben over uw verbruik?

De schoonste en goedkoopste energie is de energie die we niet verbruiken. Om goed in beeld te krijgen waar de besparingskansen liggen is helder inzicht in energie heel belangrijk. Wij maken het voor u heel gemakkelijk, de enige vereiste is een slimme meter!
MELD U AAN EN ONTDEK DIRECT DE VOORDELEN
2 maanden vrijblijvend uitproberen
Daarna slechts 19 euro p/ jaar particulier en 39 euro p/ jaar bedrijf
Eenvoudig ingesteld en energieleveranciers onafhankelijk
Geen creditcard of betalingsgegevens nodig om aan te melden.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vergelijk, kies de beste deal en verlaag uw energiekosten!

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

vink Eerlijk en onafhankelijk (duurzaam)advies
vink Ik vergelijk appels met appels
vink Bespaar tot honderden euro’s per jaar
vink Energiescan en warmtescan
vink Online vergelijking van de beste energiedeals in de markt