De scherpste energietarieven van Nederland met Energieadvies aan huis

Bekijk aan de hand van uw laatste energie nota of u op uw inkoop kan besparen .

Gegarandeerd de beste prijs met onze energie inkoop service

Bespaar 10-25% op de kale inkoopprijs vergeleken met  de standaard variabele en model contracten

  • Energie afnemen via een betrouwbaar kanaal

  • Nooit meer switchen van energieleverancier

  • Bespaar c.a. €2.200,00 per jaar op de inkoop van energie ( 2.400KWh en 1.200m3 gas) t.o.v. een variabel of modelcontract van andere leveranciers.* (prijspeil 1 oktober 2022)

Tarieven

De tarieven van stroom en gas zijn onderhevig aan beursschommelingen. Iedere (werk)dag worden de tarieven bekend voor de volgende (werk)dag. Met Kikker Exchange Maand rekenen we het maandgemiddelde van deze tarieven uit. Dit betekent dat je iedere maand een ander tarief hebt voor zowel stroom als gas. Zie video voor nadere uitleg hoe de inkoop op de energiebeurs werkt.

Naast de kale inkooptarieven rekent Kikker Energie een inkoopvergoeding per kilowattuur stroom (kWh) en per kubieke meter gas (m³). Kikker Energie hanteert deze vergoeding omdat zij onbalans- en reconciliatie kosten maakt. Ook maakt Kikker kosten voor haar bedrijfsvoering en de toegang tot de energie groothandelsbeurzen. Uiteraard betaal je ook de van toepassing zijnde energiebelastingen en B.T.W.

De tarieven van de afgelopen  12 maanden van  inclusief inkoopvergoeding, zijn daarmee ook zeer concurrerend. De gemiddelde marktprijs zat veelal boven de € 0,70 per kWh en € 3,00 per m3.

 

Door de huidige markt omstandigheden zijn de tarieven enorm opgelopen waarbij tarieven van een variabele of model overeenkomst op dit moment op €0,80voor een KWh stroom en >€3,80voor een m3 gas gevraagd wordt.

Looptijd
Kikker Exchange Maand heeft een looptijd van onbepaalde duur. Je kunt zo lang klant blijven als je wil en je kunt opzeggen wanneer je wil met een opzegtermijn van 5 dagen.
Ook kun je op ieder moment het Kikker Exchange Maand product omzetten in een product met een vaste prijs. Als de tarieven bijvoorbeeld dalen en je verwacht dat ze hierna voor een lange tijd hoger gaan zijn dan kun je het contract omzetten naar een vaste prijsperiode.

 

 

Vergelijk, kies de beste deal en verlaag uw energiekosten!

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

Wilt u meer controle hebben over uw verbruik?

De schoonste en goedkoopste energie is de energie die we niet verbruiken. Om goed in beeld te krijgen waar de besparingskansen liggen is helder inzicht in energie heel belangrijk. Wij maken het voor u heel gemakkelijk, de enige vereiste is een slimme meter!
MELD U AAN EN ONTDEK DIRECT DE VOORDELEN
2 maanden vrijblijvend uitproberen
Daarna slechts 19 euro p/ jaar particulier en 39 euro p/ jaar bedrijf
Eenvoudig ingesteld en energieleveranciers onafhankelijk
Geen creditcard of betalingsgegevens nodig om aan te melden.

vink Eerlijk en onafhankelijk (duurzaam)advies
vink Ik vergelijk appels met appels
vink Bespaar tot honderden euro’s per jaar
vink Energiescan en warmtescan
vink Online vergelijking van de beste energiedeals in de markt