Het alternatief voor PV wind of door centrale opgewekte stroom tegen zeer lage kosten!!!

Een toekomst waarin zij zelfstandig, sociaal en welvarend kunnenleven en werken in een mooie waardevolle omgeving zonder dat dit ten koste gaat van anderen ,vormen zij een verbond waardoor zij grip willen krijgen op het realiseren van hun toekomst ,gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Stel je voor het is 2030 en we leven inmiddels in een wereld zonder zonder schaarste , Energie, vervoer, gezonde voeding nergens is meer een tekort aan . Een droom? een radicaal andere wereld zonder schaarste- ligt binnen handbereik Costar stroom garandeert opvolging van netstroom .

  • Hoog tijd om slimmer te besparen en te verduurzamen, nu én in de toekomst.
  • Met meer grip en onafhankelijkheid.
  • Voor je eigen bedrijf én heel Nederland.
  • Het is tijd voor een nieuwe stroming.
  • Energie voor slimme ondernemers.

Blijven we focussen op vaste of variabele verzonnen prijzen? Dan sluiten we onze ogen voor kansen en bedreigingen die verband houden met onze huidige en toekomstige energieprijzen. Dat wordt in onze energietransitie steeds sterker duidelijk. De groeipijnen zijn duidelijk voelbaar.

De afhankelijkheid van het buitenland speelt ons parten.

Niemand heeft een pasklare oplossing. Wel bieden we Ondernemend Nederland de mogelijkheid om die groeipijnen niet langer te laten duren dan nodig.

Sneller en goedkoper fossielvrij.

Alleen als we beter omgaan met het aanbod schoon opgewekte energie, wordt de druk op ons stroomnet verminderd en brengen we hem in balans. Alleen met balans op het stroomnet kan het aandeel schone energie blijven groeien. Hoe sneller we vraag en aanbod in balans brengen, hoe sneller we door de groeipijnen heen komen.

De kostbare voordelen:

  • Minder investeringen in de uitbreiding van ons stroomnet.
  • Minder gas nodig uit het buitenland.
  • Minder invloed van buitenlandse ontwikkelingen op onze Nederlandse energieprijzen, ook stroom natuurlijk

Wat bied de COSTAR Transmissie?

 

 

Als je de 50pk motor vervangt door een elektromotor. U onttrekt 50 kw aan het net, wekt 250 KVA op en levert 50 kw terug aan het net en gebruikt 200 kw als bruikbare vrije stroom. Dit is self-looping waarbij het grid wordt gebruikt als energieopslag in de cloud voor self-looping.

 

 

Hoog rendement

Het levert u dubbel rendement op, want u bespaart niet alleen op uw energiekosten, uw geïnvesteerde geld levert ook nog eens meer op dan wanneer u het op de bank laat staan. .

Met de huidige energie prijzen is een investering in deze toepassing binnen 1 jaar terug verdient en daarna gratis stroom.

Medio december zal er meer bekend zijn over de prijs en beschikbaarheid

Maak nu een afspraak  met energieadvies aan huis voor een onafhankelijk, persoonlijk en betrouwbaar advies, gebaseerd op uw situatie en persoonlijke wensen!