Uw persoonlijke energieadviseur helpt u te besparen op uw energieverbruik.

‘s Zomers en ’s winters het perfecte leefklimaat voor uw woning of werkruimte!

Isolerende en reflecterende coatings van Climate Coating

De meeste oudere huizen hebben enkelwandige muren. Daardoor is spouwmuurisolatie helaas niet mogelijk. Inmiddels is er een muurverf van het merk Climat coating op de markt dat helpt uw uw stookkosten met 10% te verlagen. De verf heeft een keramisch filter dat warmtestraling voor 30-50% terugkaatst. Daardoor verdwijnt de warmte niet dóór de muur, maar blijft die in huis.

Hoe werkt energiebesparende muurverf?

Met reguliere muurverf verven we de muren, maar levert het geen positieve neveneffecten op. Met energiebesparende muurverf krijgt de muur een laag met daarin microscopisch kleine keramische bolletjes, die vacuüm gezogen zijn. Dit keramisch membraan geeft de verf energiebesparende eigenschappen.

In de winter zorgen de keramische bolletjes ervoor dat de warmte in de ruimte via de muren en plafonds wordt gereflecteerd. Ze kaatsen de warmte terug de ruimte in en stralen zo warmte af. De verf houdt de warmte vast en laat deze niet door, waardoor er veel minder warmte verloren gaat via de muren. Een ander voordeel hiervan is dat de warmte in de ruimte zo gelijkmatiger wordt verdeeld. Zo is er veel minder of zelfs geen sprake meer van koude lucht aan de grond en onnodig (te) warme lucht aan het plafond.

In de zomer, als de luchtvochtigheid hoog is, nemen de keramische bolletjes het vocht in de ‘poriën’ tussen de bolletjes op. Dat vocht verdampt en zorgt ervoor dat de muren in de zomer koel blijven. Zo zorgt dit keramisch membraan ook voor een constante, optimale luchtvochtigheid.

De technologie van het keramisch membraan is ontwikkeld door NASA voor het hitteschild van de spaceshuttle en is door producent Climate Coating doorontwikkeld tot een intelligent en milieuvriendelijk verfsysteem.

Warmtereflectie

Energiebesparende muurverf zorgt ervoor dat uw thermostaat sneller afslaat. Zo bespaart u op energie en kosten. Het geeft ook meer comfort en een prettiger binnenklimaat.

Deze verf vormt een mooie combinatie met infraroodverwarming, omdat het de infraroodstralen reflecteert. De warmte gaat niet langer grotendeels verloren via de muren, maar wordt weerkaatst.

Prijs en besparing

1) de prijzen incl.s materiaal en arbeid liggen gemiddeld op gem  € 22,- p/m2 incl. btw;
2) de reflectiewaarde geeft een  besparing op de stookkosten tot wel 20%, ongeacht het type verwarming.

 

 

Kenmerken

Effecten van Climate Coating producten zijn:

  • Besparing op energiekosten,10-12%
  • Buiten houden van de (zonne)hitte in de zomer,
  • Vasthouden van warmte in de winter,
  • Buiten houden van doorslaand vocht,
  • Reguleren van waterdamp,
  • Geluiddemping en een hogere lichtopbrengst vanwege hoge reflectiewaarde,
  • brandvertragende werking conform de EN 13501-1 (B voor binnen resp. C voor buiten).

Verzekerde garantie

De keramische filter producten ‘Exterieur’ en ‘History’ voor de buitengevel zijn de eerste energiebesparende en CO2-reducerende muurbehandelingssystemen die ondergebracht kunnen worden in een 10-jarige verzekerde garantie: ThermoShield Garant! Dat deze garantie zowel het materiaal, de applicatie als steigermaterieel dekt is een absolute Europese primeur! Hoeveel zekerheid wil je hebben?

Toepassing

De energiebesparende muurverf van Climate coating is geschikt voor vrijwel alle muren en plafonds in huis. U kunt het bijvoorbeeld aanbrengen op oude verflagen die intact zijn, behang, nieuw en oud pleisterwerk, op gipsplaat of een steenachtige ondergrond. De ondergrond moet wel schoon, vetvrij, droog en vrij van losse delen zijn.

De verf kunt u aanbrengen met een (fijne) vachtroller, een (ronde) kwast of u kunt de verf verspuiten. Met 1 liter Clomate coating Interieur kunt u 3 m2 schilderen, waarbij we uitgaan van 2 lagen en een vlakke ondergrond. Als u de energiebesparende muurverf heeft aangebracht, regelt de verf zichzelf in en komen na 36 dagen de eigenschappen tot hun recht.

 

 

 

 

 

 

Climate coating is watergedragen en heeft een matte uitstraling. De structuur van het filter is zo fijn dat het eruit ziet als een normale muurverf.

Toepassing Climatecoating thermo-plus  is geschikt voor vrijwel alle muren en plafonds binnenshuis
Ondergrond Verflagen die intact zijn, behang, nieuw en oud pleisterwerk, gipsplaat of een steenachtige ondergrond
De ondergrond moet schoon, vetvrij, droog en vrij van losse onderdelen zijn
Aanbrengen U kunt de verf aanbrengen met een (fijne) vachtroller, een (ronde) kwast of de verf verspuiten
Verbruik Met 1 liter Climatecoating kunt u 3 m2 schilderen, uitgaande van 2 lagen en een vlakke ondergrond
Inregeling Nadat u verf heeft aangebracht, regelt de verf zichzelf in en komen na 36 dagen de eigenschappen tot hun recht
Kleuren Verkrijgbaar in alle gangbare RAL kleuren

 

 

 

‘Het kan en moet nog slimmer, efficiënter en beter betaalbaar’

Mijn ambitie met energieadvies aan huis is om duurzamere woningen te maken voor iedereen, tegen een betaalbare prijs. Daarvoor blijft technische ontwikkeling nodig: het kan en moet nog slimmer, efficiënter en beter betaalbaar. Daar zet ik me graag voor in, samen met mensen uit de praktijk en wetenschap. Met het advies van energieadvies aan huis is dat mogelijk. We gaan een mooie toekomst tegemoet, een duurzame toekomst voor iedereen!

Wilt u ook veel geld besparen op uw energiekosten?

Selecteer een geldig formulier

 

“Vergelijk appels met appels als het om uw energie gaat!”                energieconsultant

Thermoshield

Super geregeld

Ronald, Nog bedankt voor je bemiddeling met overstappen naar een andere energie leverancier. Het is allemaal snel en soepel verlopen. In 2018 kom ik zeker weer bij je terug voor een nieuw energie advies.

Frits uit Zoetermeer

energieadviesaanhuis.nl
5
2017-03-08T12:33:18+02:00

Frits uit Zoetermeer

Ronald, Nog bedankt voor je bemiddeling met overstappen naar een andere energie leverancier. Het is allemaal snel en soepel verlopen. In 2018 kom ik zeker weer bij je terug voor een nieuw energie advies.

top

wat ben ik blij met de hulp van Ronald.
Geen gladde verkoper, maar een oprecht advies. Kan hierdoor behoorlijk besparen het komende jaar ( en waarschijnlijk langer 🙂 )

Aad vd H

energieadviesaanhuis.nl
4
2017-02-17T17:26:24+02:00

Aad vd H

wat ben ik blij met de hulp van Ronald. Geen gladde verkoper, maar een oprecht advies. Kan hierdoor behoorlijk besparen het komende jaar ( en waarschijnlijk langer 🙂 )
4.5
2
energieadviesaanhuis.nl